tisdag, april 27

Dagens ups and downs

Plus:

-Micke hämta en helt sjukt söt blombukett åt mig idag, hade rosor i rosagrönt och var bara helt härlig. Han har lätt blivit irriterad på mig på senaste tiden och jag har varit irriterad över det och sen idag var jag irriterad på honom för det är störande med irritation och sen fick jag blomma och allt blev bra.

-Jag gick ensam till butiken och handla ingredienser inför wapp-bakningen.

-Drack årets första mjöd.

-Arthur åt inget på natten. Gav mjölk åt honom halv 7 för han var vaken men sen somna han om och sov till kvart före 8. Tror vi slutar ge mjölk på natten för han saknar den inte när han sover med oss. Och sen när hans kris är förbi och börjar sova i egen säng så vill han inte ha mera mjölk. Fin plan som säkert går i ras ren inatt.

Minus:

-Gardinsyende. Sydde på söndagen en mörkläggningsgardin. Resultatet var hemskt, svart tråd på blått tyg och ingen jämn sömn och en sömn som inte börjar vid kanten och annat hemskt. Sen tog tråden slut och jag hängde upp den andra gardinen osydd. Idag köpte jag ny tråd och 1 av 4 sömmar gick bra. Sen bestämde sig maskinen för att göra ena sidan av sömmen helt hoppig med en massa lösa tråder. Så har sprättat och bestämt mig för att skita i projektet sy gardin. Hänger upp den halvfärdig med 1,5 sydd söm av 4.

-Arthur har haft ont nånstans. Både vid lunchen och middagen börja han gråta smärtgråt och sen ville han inte äta. Kanske tänderna, sku ju inte överraska om det sku komma ännu mera av dem. Eller magen. Eller ont i benet av att han ska stå med ena benet i tripp trappen.

-Köpte fazer struvor som sparas till wappen men malvala struvor som var för idag. De smakar apa.

2 kommentarer:

Nonnu Neuloja sa...

Erik har också sovit 3 sista nätterna super bra. första gången han vaknar (01-02)så tar jag honom breved mig och sova. Så sover vi till 05-06. Utan en enda matning.

Michaela sa...

Förstås så sku han ha mat ren halv 3 när jag skrivit detdär, men idag var det igen först halv 7...
Men att sova brevid måst nog vara så skönt för de små, men jag har sen ont allestans på morgon när jag legat så stelt. Hoppas han snart kan sova i egen säng igen.