torsdag, april 29

Planer

Ikväll ska jag inte göra så mycket mera. Arthur sover och Micke är på jobb. Ska kanske städa undan lite men bara om jag orkar.

Imorgon ska jag baka morotsrutor för kvällens fest och också en räkpaj för första maj. På kvällen är det Hawai inspirerad fest i Tölö som gäller. Med Arthur. Så kräver en massa planering av vad som ska tas med förutom kokosbollarna och morotsrutorna.

På lördagen hoppas jag på att Arthur vaknar tidigt för jag vill för engångs skull höra när de sjunger in i våren i Kaisaniemi parken. Vet nån förrästen när det är? Ska väl slänga ihop en piknik korg och packa en massa saker med åt Arthur också före vi far.

På söndagen måst det städas hos oss. Sen har jag inte så mycket planer på en lång tid. Ska bara läsa på inträdesförhör, sku ju vara alltför nolot att inte komma in. Och planera sommaren på stugan.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan! Akademen sjunger in våren kl. 9.30, vilket är ganska tidigt. Mina första maj minnen från det att jag var liten var att vi alltid hörde sången på radio när vi satt i bilen påväg till kajsanniemi... :)

Vart ska du söka in? :)

Hoppas vi ses antingen imorgon vid Havis eller sen i Kajsis, det sku va skoj att ses igen!

Kram, Malin

Michaela sa...

Vi kommer säkert att sitta i tåget just när de börjar och så hinner de sluta före vi är där. Men ska försöka.

Och ja, vi måst absolut försöka ses imorgon i parken, hoppas bara att det inte regnar.

Jag ska nu söka in till Arcadas företagsekonomi, så värst smart är det ju inte, men tror det är vad jag behöver. Och om det sen inte passar så kan jag ju sluta, sku ändå "bara" vara hemma nästa år.