måndag, april 5

Stop minimister!

Idag är en stor dag. Idag är dagen då jag räknar med att Arthur börjat krypa. Tror jag iaf. Han har några dagar lyckat ta fram sig lite, lite krypande men idag kröp han säkert 1 meter före han kort kollapsa ihop och sen fortsatte vidare. Så fort går det ju inte, och rätt vinglit är det. Men kryper gör han ju nog. Alldeles för snabbt i min takt. Han är ju bara 6 månader (okej, snart 6,5).

Andra stora grejen som hände idag var att han drog upp sig i spjälsängen. Vi har inte ännu sänkt ner den till bottennivå eftersom det är så enkelt när han sover på samma höjd som oss. Nå idag när han sku ta sin första tupplur så tog han i med ena handen i övre kanten, sen hjälpte han lite till med munnen och sen kom andra handen upp och så stod han där och vingla en stund tills han föll och suprise, suprise slog huvet. Han är alltför osmart för att försöka ta sig upp, han släpper ju sen bara taget och faller. Han drog sig också upp i badet igår.

En tredje sak som nu också lyckas galant av minimister är att klättra upp i famnen på en när man sitter på golvet. Hur roligt som helst ju. Och sittande går också rätt bra.

Händer alltför mycket just nu.

Inga kommentarer: