onsdag, april 14

Utekläder


Arthurs nya vår- och hoppeligen hösthalare och mössa.

Fast jag nu inte tänkt fara med barnvagn till Galna Dagarna blev det nu ändå så och helt bra gick det. Megakö till hissarna var det men Arthur var bara glad. Hem kom vi med denhär reima halaren i storlek 80, en gåva av min mamma. Den är bara skalet och nu undrar jag vad man ska ha under? Är det bara fleece som gäller eller går tex ylle också bra? Sen när jag listat ut det ska vi gå till nån park och gunga.

4 kommentarer:

puva.ratata.fi sa...

"Jag går till tåget, hej då" ;) *fniss*

jag tror yllehalaren från mammalådan går bra? den sku jag testa i första hand!

Michaela sa...

Vi åka tåg många gånger med Arthur igår, hela 4. Så just då får jag nog hem :)

Nå ja tänkte att den sku gå bra, men sen börja ja fundera om det ändå borde vara fleece

Kakkakaffe-Eva sa...

Fin halare! Kom det yllehalare i mammalådan -09? Hördu Michaela: Vad ska vi göra i Helsinki idag? Var ska vi äta? Har du någon idé? Ser att det är Hullut päivät, men jag vet inte om vi orkar shoppa... Har ju ingen vagn heller så...

Michaela sa...

Till hullut päivät vill ni inte, fast utan vagn så är det ju nog mycket enklare. Jag är helt jättedålig på Helsingfors och trendiga ställen med barn, eller överhuvudtaget vad man kan göra med barn här. Har faktiskt ingen aning. Och det enda stället i centrum som jag nu kommer på att har barnlekhörna är en rosso i city-käytävän och rosson finns ju säkert allestans.

Har nu suttit och funderat i 10 minuter och kommer inte på nåt. Tyvärr.

Det kom en yllehalare -09, och den går ännu just och just på, så det får väl bli den.