fredag, april 23

Fruktkakan

Igår var jag i Lindex och kände att Arthur behöver något färggrant. Mest kanske så att jag ska få vår och sommarkänsla, för det är ju ändå jag som mest ser vad han är klädd i. När Micke såg vad jag köpt sa han orden fruktkaka och polkagris. Ganska beskrivande eftersom den rosa bodyn har en massa frukter på sig. Polkagrisbodyn är han och byter idag för kom på att den är lite för ljus, men fruktkaksdräkten stannar. Och oj vad jag tycker att han är söt i den. Blir ju på så gott humör av den. Blåa byxor till och allt är bra. Köpte ett 3:e par blåa byxor åt Arthur igår. Jag gillar blåa byxor.


Mycket glädje och mera färg i väntan på sommaren.

Det enda negativa är att fast bodyn är en storlek 80 så är den väldigt tight på lilla gubben som egentligen ännu är en 74. Säkert gjort för flickor. Blä för det.
Och för att nu ännu klargöra det så tycker ingen av oss, inte jag eller Micke, att man med kläder kan påverka ett barns sexuella orientering.

2 kommentarer:

Turistiaasi sa...

Tänk att vi lever i en tid där man måste påpeka att man inte tror att kläder inverkar på sexuelläggning. Trodde vi kommit förbi det där redan... (nu alltså inget illa menat mot dig, för du och M är ju helt klart före er tid. Detta var mera menat som att det är nog en galen tid vi lever i och konstigt att vi inte kommit längre i accepterandet av olika läggningar.) Söt är han i sin fruktkaka och den passar jätte bra på pojkar!

Michaela sa...

Jag blev i slutet av inlägget lite osäker på om nån i misstag sku råka tro att det på något sätt är "fruktkakigt" att ha rosa, så måste nu klargöra det. Och jaa, det är nog lite vrickat att såna tankar existerar. För det gör ju nog det, kanske inte i den unga befolkningen men många äldra människor sku nog kunna tro så, lika som de kan tro att pojkar blir homosexuella om de leker med dockor. Så vrickat.