torsdag, april 8

Hata tänder

Har haft stor blogglust idag, har så mycket som vill komma ut... Men, Arthur vakna 5 gånger inatt under den tid jag sov och jag är nu dötrött. Sen har han också varit som en igel idag. Om jag går nånstans kryper han efter och ska klättra upp på mitt ben tills jag tar honom i famnen. Jag är säker på att allt detta beror på dedär förbannade tänderna. Om jag får till barn önskar jag att de föds med tänder, alla tänder.

Är så slut så när jag sku vagga det härliga lilla livet till sömns, och han bara sku gunga och slå på mig, så fick jag be Micke komma och ta över för ville skrika "sov" och bara skaka hårt så att han sku somna. Och så får man aldrig göra. Aldrig.

4 kommentarer:

Nina sa...

Du tar snart tillbaka din önskan om att nästa bebbe ska födas med alla sina tänder. Åtminstone då Arthur ska amma med sina små sylvassa snart... :)

Men testa ge en panadol ti natten ikväll. Kan funka om han har ont!

Michaela sa...

Har inte ens tänkt på det. Tack för tipset.

Och jo, tar nog säkert tillbaka min önskan :)

Anonym sa...

Hej
Det är alltid roligt att titta in till din blogg (inte roligt att läsa om gnälligt barn, tänder och sömnproblem) men det är så befriande att någon skriver som det är och inte försöker förmedla nån glansbild som inte finns (i nån familj me småttingar). Och stå på dig i hur du tänker fö du e en så bra mamma. You rock girl!

Michaela sa...

Tack! Härlig kommentar. Vill själv också komma ihåg denhär tiden så som den påriktit var så försöker skriva så sanningsenligt som möjligt