torsdag, april 15

Somnande och avslutad amning

Efter dålig natt igen tycker jag att jag har rätt att äta shokorussin som mellanmål/lunch. Vet ju att det bara gör mig tröttare, men iaf behöver jag inte tillreda något. Kaffe hade liten effekt. En promenad sku säkert göra bra men Arthur sover redan andra gången.

Efter att vi flyttat ner sängen har jag tillfälligt gett upp hoppet på att han sku somna själv där. Om man sätter ner honom vaken börjar han bara gunga, stiga upp och stå och till slut protestera och man måste lyfta ned honom och så börja allt pånytt. Så nu får han somna så att man går med honom i famnen och det är så otroligt fridfullt. Han tittar först lite runt och sen när han inte orkar mera sätter han huvet mot bröstet och stänger ögonen och det tar mycket mindre tid än att lägga ner honom en miljon gånger i sängen. Och lika dåligt/bra sover han för det.

Sen har jag också slutat amma, tror att sista gånge blev på lördagen när han ännu var dåsig när han vakna upp. Fast jag var okej med det före Barcelona så har det nog varit svårt. Höll i det rätt länge och amma typ 1 gång per dag, alltid då det funka, vilket var sällan. Helst sku jag ju ha nattamma istället för att leka med flaskan men när det inte bara funka. Efter min kortvariga spysjuka och utdrivningsreflexproblem blev det aldrig riktigt bra igen, och speciellt att amma på natten gick inte alls. Men nu på söndan bestämde jag att det är inte rätt mot Arthur att nån gång ge bröst och oftast flaska, han blir ju helt yr av det, så det har fått vara. Så nu är det helt slut. Om jag får flera barn sku jag nog gärna amma längre, för det blev ju helt ok sen till slut.

2 kommentarer:

Nukenkaulus sa...

jag behöver tydligen din email adress så jag kan bjuda dig och läsa min blogg :)

Nukenkaulus sa...

nukenkaulus@gmail.com