onsdag, augusti 25

Gummistövlar



Provning av nya stövlar i vårt före detta vardagsrum, numera leksaksrum

Idag har varit en gnälldag, en mega gnälldag. Och så regna det ju hela förmiddagen och Arthur hade inga gummistövlar. Så vi var inne. Och gnälliga. Sen gick vi till butiken för att komma bort och åt lunch 10. Delorsak till gnällighet var säkert hungern (moronmålet smaka inte riktigt) och trötthet. Han vakna ren 20 över 7. Efter en 3 timmars tupplur på dagen(1,5 för mig, tätttätt intill en sötis Arthur) var det igen gnäll. Men då gick vi ut. Hade regnbyxpremiär. Men sen slog hungern på som aldrig förr. För Arthur då. Och jag hann inte ens koka pasta, så hungrig var han, så det blev couscous istället. Såsen var klar.

Sen när det igen blev gnälligt fick Arthur hoppa i bärväskan (ergon) och så tog vi tåget en station till myrbacka. Kändes alltför jobbigt att fara med vagn, speciellt eftersom hissarna stinker så piss och man aldrig vet om man kommer fram med dem. Så jag betala istället för tåget, med barnvagn är det ju gratis. Och så köpte vi gummistövlar och kom hem. Fanns endast 1 par i Arthurs storlek så det gick snabbt. Å kvällen har gått bra. Hade besök av Arthurs farföräldrar. Och som belöning för gnälldagen så somna Arthur genast han druckit klar sin mjölk, inget hårdragande, inget. Bara drack den och vände om sig. Jihuuuu!!!

Å så måst man ju också smaka på dem! Är så stolt över dethär lilla trollet. Han har somnat så bra på båda sina tupplurer.

Inga kommentarer: