måndag, augusti 9

Leksakstoppen

Idag somna Arthur 8. Och det gick på "dricka 150 ml ersättning i famnen" och "sådär 3 minuter skumpning efter det" plus "mamma hålla mig i handen tills hon räknat till 50". Så inte alls någo länge. Men han var trött. Sov idag bara 45 + 15 minuter. Och ändå har han varit mindre famning och gnällig, beror väl på att den åttonde tanden riktigt snart tittar upp, så kanske det värsta är över. Hoppas.

Nåja. Men nu till Arthurs favoritleksaker vid 10 månaders ålder.

Gåkärran

Arthur älskar sin gåkärra. Den mest använda leksak vi köpt. Han går jättebra med den, också med bara en hand. Både i uppför backe och nerförbacke, han kan till och med bromsa. Men styra kan han inte, så man får springa efter och justera. Hunden är också en annan rolig nästan-leksak. Han springer undan den och jublar av skratt, och då jagar hon inte ens honom. Han sku kunna slå och dra på henne dagarna i ända.

Bollar
Allt som rullar och kan kastas är roligt. Bollarna sparkar han framåt med handen, och så far han efter och gör det igen. Allt som inte rullar så kastar han. Idag var en svalare dag och Arthur hade första gången sin nya h&m höstfleece på sig. Härliga höstfärger och så mjuk. Hitta inte hans sommarmössa så den fick bli lite tjockare. I bakgrunden ser man den barnfarliga terassen.

Lastbilen
Arthur fick en sånhär lastbil av sina gudföräldrar. Den är toppen. Speciellt gubbarna i den. Han skuffar den längs med golve och att skuffa den på jigi är bäst.

Inga kommentarer: