fredag, augusti 13

Hej, hej

Idag bär det igen av till stugan, men för mig och Arthur blir det säkert sista gången, jag har det roligare här. Micke har två veckor jobb kvar, och sen börjar vi båda studera. Ska bli spännande, fast det att jag studerar typ samma sak som tidigare är uridiotiskt.

Inatt var Arthurs tredje helt mjölkfria natt. Bar honom när han gnällde lite, men inget annat. På dagen dricker han mängder av ersättning och äter typ inget. Naturell fil/yoghurt går ner hur bra som helst, likaså majs, tomat och vissa frukter, men mat är bara blä, och då har han fått börja äta samma mat som vi. Morgongröten har jag bytt ut till fil/yoghurt och bröd eftersom han åt typ 2 skedar. Som yngre var han så trevlig när han åt allt i mängder, och jag gillar inte alls denna kinkighet. Hoppas så det går över, försöker att inte pressa honom utan låter honom äta det han gillar. Idag blir det kycklingwok med nudlar, hoppas det går ner.

Ska lämna datan och ta ett internetfri veckoslut. Ska försöka läsa färdigt den förlorade symbolen och bara slappa. Och städa.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vår 9 9månader gammal pojke äter inte nånting heller. Dricker bara ersättning och äter frukt/bär. Bröd går ner lite. Och ja vist är det stressande då ens barn inte äter :/

Michaela sa...

Det är ju det. Och Arthur har ren länge varit krånglig med maten, men tror ju att det sku återgå till normalt snart. Hoppas ni kommer snabbare undan!