måndag, augusti 2

Syskonvagn

Om Arthur sku råka få syskon ännu medan han är i vagnålder sku jag villa ha en babyjogger city select, för man kan få den på såhär många sätt. Stör mig så mycket på att man inte kan se sina barn i de flesta syskonvagnar. Men man vet ju aldrig hur länge han åker vagn och om han får syskon. Men vagnen verkar vettig.

6 kommentarer:

Eva - Kakkakaffe sa...

En sån skulle jag också helst av allt vilja ha. Den har fått bra omdömen och recensioner. Dock har de inte ÄNNU kommit till Finland heller. Men borde komma nu under hösten. Jag skall absolut spana in den.

Michaela sa...

Men den finns i Finland, jag har sett den. Såg den när jag var och kolla på resevagnar, tror det var i lastentarvike (finns på mannerheimvägen här i stan) och då var den just installerad så att babyn låg närmast föraren och jag blev helt såld. Och inte kan man ju ha nåt i en butik om man inte säljer det.

Eva - Kakkakaffe sa...

Ok. Kanske den har hunnit komma då. Jag var till Lastertarvike för några veckor sen i Jkl och då sa dom där att de bara fått chassit och att själva ligg- och sittdelarna aldrig kom. (?!?!) Och att de, enligt deras preliminära info, skulle få dem först i oktober. Men vad vet jag.

Denna Jenny har city selecten (scrolla ett par inlägg ner) och den verkar faktiskt super.
http://jennyn.se/category/vagnar.html

Michaela sa...

Låter konstigt, men hoppas att den kommit dit också.

Tack för länken, är en vagnfreak så det var intressant att läsa.

Pia sa...

Vilken fiffig vagn!! Synd att man bor här ute på landet och behöver en lite tyngre vagn som går bra i tärräng. Om jag skulle bo inne i stan skulle jag definitivt vilja ha en sån!!

Michaela sa...

För stan är den just jättebra, fast man sku ha två barn så ryms man in i bussar och tåg! Men på lande är ju svängbara hjul och dålig fjädring inte det bästa.