torsdag, december 9

Dagen och Arthur

Det är hektiskt här just nu. Ibland mera ibland mindre. Igår var en tung dag och det kände jag senare av på kvällen. Min kropp gilla inte riktigt det och hade en massa (nå inte såååå mycket) sammandragningar. Alltför mycket deadlines och arbeten såhär i slutet av perioden.

Idag tog vi en liten lugnare, eller iaf roligare, eftermiddag/kväll. Vi gick på Esplanadens julmarknad, var och äta kinamat så att Arthur sku få middag (och det var gott och massor så vi har ännu mat imorgon), var och kolla på nya glasögon åt Micke samtidigt medan Arthur försökte riva ner alla som fanns i butiken, som tur var Stockmans julfönster 10 meter ifrån och han stod hela 20 minuter där och bara stirra begaistrat.

Arthur är så rolig nu när han är frisk igen. Så livsglad och matglad och tjuter och skrattar massor. Och han gillar lite att vara ute och kan sitta en stund i pulkan tom. Två urgulliga grejer han gör nu:

- När han blir blyg eller tycker att nåt är dumt eller blir lite sårad eller när nån främling tittar på honom i vagnen så stänger han ögonen och så rör de sig sådär sött när han fokuserar på att ha dem stängda.
-Genast man börjar sjunga blinka lilla stjärna där, eller när han ens ser sidan i sångboken, så börjar han göra blinka rörelsen med händerna och skiner upp.

Härliga minnen för framtiden.

Inga kommentarer: