onsdag, december 22

Matvrak och jultankar

Jag har kommit till ett jobbigt skede i graviditeten. Jag är omättlig. Jag sku kunna äta konstant och hur mycket som helst. Efter att ätit gröt, sådär 3 bröd och nåt till sku jag ännu kunna smälla i mig 3 bröd som morgonmål. Eller dagens middag som var typ halv stor låda färdig vitlökspotatis och 2 biffar och sen åt jag ännu megamassa dadelkaka på och det kändes ingenstans. Har också börjat äta massa sött och shoko för att fylla magen efter måltider, för hur mycket mat som helst kan man ju inte äta, och sen har sött funnits i överflöd nu såhär vid jultider. Suck med mig, var så skönt i början av graviditeten då inget sött smaka och när magen var mätt sa det stop. Tror det får bli sötsaksfri januari.
Bilden har litet med saken att göra, men dethär är vad som finns på denhär datan. Dethär är senast jag och Micke varit tillsammans i ett flygplan. Det är från bröllopsresan och det är ren nästan 2 år sen. Inte undra på att jag har resfeber. Fast det blir Salzburg imorgon vill jag så till Thailand.

Idag hade våra flyg gått helt bra, bara med halv timmes försäningar så jag önskar det ser lika ut imorgon. Nu är allt nästan packat, en fjärdedel av väskan är fylld med blöjor, en andra fjärdedel med vinterkläder och resten är kläder och en massa mat. Eftersom det mesta är stängt över julhelgen orkar jag inte komma dit och börja springa på blöjuppköp eller matuppköp och sen är det skönt att ha några burkmat med så behöver man inte äta varje gång Arthur ska ha mat. Det kommer att bli en skön, fridfull jul med hoppeligen god mat och trevlig stämning.

Det är också vad jag önskar just dig som läser dethär. God Jul.

3 kommentarer:

Anonym sa...

God jul till er också! Och ha en riktigt skön resa!

Eva - Kakkakaffe sa...

Ni ska ha det så sjukt skönt och njuta av julen och varandra!

Go´jul!

Pia sa...

Ha en riktigt fin jul och rea :)