fredag, december 3

Mera skitstorin

Sånthär vill man då inte läsa om, men är ensam hemma och har ingen att prata med. Så.

Jag måste posta en huuto grej och föra tibax HM paket och gå till butiken. Så vi gick till Hagnäs med Arthur. Hans mage var helt ok på moron.

Efter alla ärenden gick vi på waynes och äta lite, och lite är vad Arthur åt, 4 banantuggor typ och lite saft. Sen satt jag på alla kläder för att gå ut och Arthur sprang mellan alla hyllor. Sen känner jag en stank och öppnar halaren. Hela ryggen är kletad med våt äckligt gulvit skit. Snabbt bort med utekläderna, vänta på att slippa till skötrummet med nedskitad unge, klä ungen naken och tvätta i lavoaren, konstatera att kläderna inte kan sättas på igen, men som tur hade jag en tröja med. På med den, upp några våningar och se på barnkläder för utan byxor kan man inte vara. Arthur skriker, jag blir stressad, tar nåt, nåt som kostar 17 euro (!), köper en muminboll för att han ska ha nåt att se på. Får kläder på för miljonte gången och sen efter en halv evighet kommer vi ut och Arthur somnar.

Jag hatar kakkakalas! Och jag ska aldrig mera gå ut med honom om hans mage är weird. Dit for 20 euro, nästan allt jag tjäna på att sälja Arthurs gamla vinterhalare som blev för liten. Suck

Inga kommentarer: