torsdag, december 2

Företagsbesöket

Yes, vi överlevde dagen. Eller hoppas iaf att vi kommer att göra det.

Har varit lite trött idag, jag går ju alltid och sova senast 10 och igår blev det mycket senare. På förmiddagen var vi med mamma och Arthur på familjecafe och på eftermiddagen hade jag ett obligatoriskt studiebesök till DSV (logistikföretag).

Och jag tycker om studiebesök (förutom då när de ordnas när Micke är borta och de är långt borta i Vanda), när man på riktigt får se och höra hur saker fungerar. Är så facinerad av logistik. Vi besökte en terminal så dit hämtar de saker på ena sidan huset och så kör de sakerna till andra sidan huset och därifrån far de sen vidare igen (där emellan packas de upp och sätts på rätt ställe). Det har varit en så osynlig värld för mig. Jag vet att det finns saker i butikerna, men vägen dit är ju så spännande. Logistik verkar nog helt som min grej.
Sen tycker jag också om företag som bjuder på smörgås och julstjärna och kaffe, såna kan jag tänka mig jobba för.

Lee var hemma här med Arthur och hade haft kakkakalas (lite som tack för att hon kunde komma). Arthur har fått nå problem med sin mage och stinker ruttet ägg. Före läggdags var det dags för sprutkakkan och jag önskar för allt i världen att natten är lugn och inte en nu sprutar det bara löst skit ut allestans i alla sängar-natt.

Inga kommentarer: