onsdag, december 21

Dagarna före jul

Och vad har jag hållit på med nu då, sista dagarna före julen 2011?

Nå, jag har bakat maltlimpor. Sen har jag städat köket om och om och om igen. Jag har handlat julmat och nu tinar en 8 kg skinka i kylskåpet. Vi har varit på besök till den sötaste guddottern och hennes familj och Arthur fick busa med sin bästa kompis Emil (Emil är nog så nära bästa kompis Arthur kan ha i denhär åldern). Varit till Ikea och köpt stolar och mera badkar. Städat hemma, det som görs hela tiden. Haft besök av bror+flickvän. Arthur vänta hela, hela dagen och blev sen bara hyper. Lite som jag misstänker att han sku bli om vi sku tala om att julgubben kommer och ifall en julgubbe sen sku komma (vi har ingen julgubbe). Vi har varit ute, både i uppehåll och regn, oftare i det sistnämnda. Jag gjorde en kort länk en dag.

Sen har Sander ändrat sin rutin. Han sover ca 2 timmar på förmiddagen och är sen vaken när Arthur sover och sover igen på eftermiddagen. Då när Arthur sover hänger han i mitt ben och gnäller och är endast nöjd i famnen eller när jag sitter på golvet. Idag måste vi gå ut bara för att han vägra somna inne och bara gnällde och jag hade så på nerverna. Jag behöver att båda sover samtidigt! Sander håller äntligen på att få igenom tänderna 3 och mer så jag förstår hans gnäll, men har ändå svårt att orka med det. Arthur igen ska inte äta, han tar nån sked och hoppar upp och ner från stolen och springer runt och tar kanske en sked till eller så klottar och leker han med maten bara. Sen tar han frukter eller nåt mellan målen. Tänker börja binda fast honom i stolen snart.

Sen har jag också lånat två tjocka deckare från biblioteket. Så det ska jag börja med nu. Har också fått två rubrikförslag av lärare så har inte likadan stress med slutarbetet mer.

Inga kommentarer: