söndag, december 4

Sander 7 månader



Och idag blev Salamandern 7 månader. Och snart är det vinter. När Arthur blev 7 månader var det ren april. Och det är ju från och med nu utvecklingen, den motoriska iaf, går i racerfart. Men eftersom det blir vinter och mörkt (och inte sommar som med Arthur) så har jag svårt att fatta att Sander kanske till och med går före sommarn, om det går som med Arthur så är det ren i mars.

För Sandern är ju nog rätt rörlig. Han går ner på huk och upp igen med stöd. Han har från början klarat av att komma ner från stående fint (och inte fallit som en pinne som Arthur), antingen sätter han sig eller så går han ner på huk och tar emot med händerna. Han kryper med raketfart, sätter sig själv och står mot allt. Rör sig också längs med möbler.

Han äter allt. Sku helst är själv men det är så klottigt. Mjölk vill han dricka före han somnar, med maten går det ner lite om han får det till först. På natten äter han 1-2 gånger och sover igen rätt oroligt. Somnar alltid i famnen eller i vagnen just nu. Håller på att få en massa tänder men när de inte vill klämma igenom. Men när han blir tandgnällig är en kall skalad morot det som hjälper bäst.

Han älskar att vara i badkaret och smiter in till badrummet hela tiden. Han har gungat några gånger och gilla det med. Mest så står han mot nåt och hoppar eller så tittar han på nån av Arthurs leksaker och smakar på dem. En nöjd stor 7 månaders kille är han nog. Och en så otroligt älskad unge.

Inga kommentarer: