onsdag, april 24

Bästa humöret!


Nytt i tamburen. Dålig bild.

Sander hoppar. Älskar fotot!

Båda hoppar.

Jag med vått hår i min Ecuador fotbollsskjorta. Ha, ha, ha va fin jag ser ut!


Idag har varit en bra dag. En toppen dag faktiskt och jag är nu på så bra humör! Och då har jag ändå försträckt nåt i ryggen och har hela dagen haft ont vid skulderbladet, nån sorts ryggskott.

Genast när barnen ätit morgonmål hoppa vi i bilen och körde till stan för att hälsa på Milla, Vida och Theo. Vi sågs mycket då vi bodde i stan men har nu inte setts på nästan 2 år. Så det var jätteroligt.

När vi kom hem på eftermiddagen så hade Micke också slutat jobbet och vi fixa hemma och fick upp tavlor. Sen for Micke ut med barnen och jag for på länk. Och det var en så sjukt bra länk och den fick upp humöret ännu mera! Det kändes helt som före flunssan och gick ännu bättre än då. Första kilometern var lite slö i benen men sen gjorde jag följande 5 på under 7:ans tempo och två av kilometerna for på 6:25. Jag har aldrig sprungit så snabba kilometer förr. För MIG är det jättesnabbt och det kändes inte ens hemskt, gick bara in i mig själv och pressa på. Var så härligt att kunna göra det igen! Slutligen blev det en 9,3 km länk och medelhastigheten 7,08. Jag var mycket, mycket nöjd.

3 kommentarer:

Dagny sa...

Så hærligt med en bra dag! Och flunssan har gjort dig till en snabbis! Du har inget att oroa dig før fram till HCR, det kommer att gå bra!

Sofia sa...

Urfina foton! Blir helt inspirerad.

Michaela sa...

Tack Dagny för uppmuntran! Och tack Sofia.