torsdag, april 4

Gårdagens materialist

Igårkväll hade jag tänkt sätta mig vid datan, men det blev till inget då Sander halv timme efter att han somnat börja gnyla och gråta. Och det ända som hjälpte var att jag låg brevid och han fick krama min hals. Natten fortsatte på samma vis och senare hjälpte inte ens halskramande utan han sku vara i famnen och man sku gå omkring. 1½ h har vi också varit vakna nångång 2 tiden och ja, största delen av natten har han gnylat och vi har inte sovit. Han har hård hosta och snuva och har hostat och nyst mig i ansiktet flera gånger inatt. Och jag som inte kan bli sjuk då jag är sjukt träningsmotiverad för HCR.

Nå, så därför blir dethär gårdagens materialist inlägg. För jag är rätt snål, köper sällan saker och om jag köper ska det vara nåt vettigt och nödvändigt och inte kosta för mycket. Var igår i Lojo centrum på 2 timmars shoppingrunda och under den hitta jag härliga rea långärmade skjortor åt barn på KappAhl, men eftersom de var 10 euro så kunde jag inte köpa dem för barnen har ju ren skjortor (slitna, loppis såna nog!). Nå, men för en gångs skull hitta jag saker åt mig. Och sånt jag faktsikt behövde. Intalar jag mig själv i alla fall.


Men vi tar springvantarna. Jag har sprungit med stickade yllevantar. Det blir svettigt om fingrarna, jag drar bort dem och håller dem i händerna, sen fryser jag och sätter på dem och så är de våta av svett. Äckligt. Dedär vantarna kändes härliga och var värda 13 euro. Helt som barnens vårvantar prismässigt.

Långa springtights har jag men ifjol när jag köpte dem beslöt jag för att spara och köpte inte Nike fast mina korta, helt härliga, var Nike. Blev genast besviken på mina KappAhl byxor och var nöjd när jag hitta ett par långa igår för 40 euro. Dem kan jag använda i många år och de var så sköna. Ja hade lånat Nike shorts till Thailand och de var toppen och har planerat att köpa såna för en hoppeligen varm sommar (för ja, då får jag dem nog inte köpt ändå) och var glad att hitta dem för 33 euro.

Och sen har jag inte haft nån rock och att springa med skalet från en vinterrock gör det så svettigt i ryggen. Så investera i en rock och en tröja att ha under den. De måste nog haft roligt i butiken då jag inte alls fattade mig på hur kläderna ska kombineras och vad som ska under och på vad. Nu väntar jag då bara på att komma ut och träna, men med nattens sömnsaldo och Mickes jobb ser det inte bra ut.

2 kommentarer:

Dagny sa...

Nu blir du racersnabb när du har så fina kläder!

Michaela sa...

Jaa, som en racerbil! Nä, snabb blir jag nog aldrig, men bekväma ändamålsenliga kläder höjer säkert motivationen.