tisdag, april 23

Händer här

Här händer följande.

Igår fick jag frågan om jag kommer med på Extreme Run och eftersom jag varit missnöjd med mitt mående och HCR och allt det de senaste veckorna så bestämde jag mig för att fara med. Genast blev allt bättre då jag också har snart ett annat lopp att plåga mig inför (fast jag har nog hittills tyckt mera om att träna inför lopp än att utföra dem men å andra sidan har jag bara gjort 2 lopp). Ska på Extreme run bara undvika att simma genom ån, det är nog så inte min grej.

Dagens ursprungliga plan var 16 km länk från munkka till västleden till granö och lövö och tillbaka. Igår ringde jag och sa att det nog säkert inte blir nåt men ville ändå testa länka. Rutten ändra vi och det blev munkka och fölisön och hoplax men det blev ändå 13 km jogg varvat med gång. Helt bra kändes det ända tills det var 12,8 km och nu känner jag att jag är redo att börja träna igen på riktigt (på söndagen orka jag springa 300 meter och fick sen gå så det höjde inte humöret). Så nu är jag nöjd.

Sen var jag på Ikea ensam och shoppa. Det blev 2 års present åt Sander (tågbana och mjukisgrönsaker), en massa tallrikar och fotoramar. Har haft inredningsprojekt och vi har målat, bytt dörrhandtag, organiserat saker bättre och sen ska jag ändra foton/tavlor på väggarna. Min deadline är Sanders födelsedag. Skönt att få nåt gjort.

Sen hem och så for vi och simma på eftermiddagen. Sen hem, buu-klubben (städning för mig), mat och så städa vi lite till. Damsuga hela hemmat och tvätta en massa tallrikar och tvätt.

Sander har nu varit i över 2 veckor blöjfri dagtid och det har gått riktigt bra. Lite olyckor nu och då men ännu inte i bilen eller nånstans borta. Nattblöjan kom tillbaka natt 4 för han kisa i sängen 3-4 tiden och vägrar gå på pottan på natten. Så den får han då ännu ha.

Nu ska jag gå och sova och hoppas att jag inte blir flunssigare av dagens aktiviteter. Satt förrästen barnens näsdroppar (sånadär salt) i näsan före länken och det höll den sen uppe.

Inga kommentarer: