fredag, april 19

Salt och sår

Som salt i såren kom idag HCR tidningen hem. Sku helst ha dragit den i bitar och skrikit en massa. Idag är jag ännu mera slut och har börjat med finrexin igen. Om jag inte är bättre nästa vecka så far jag till en läkare. Inte ska man nu ha flunssakänsla i över 2 veckor då man inte har annat fel än massor snor i näsan.

5 kommentarer:

Jill sa...

Det är skit när det blir sådär, hatar när flunssa och liknande sätter käppar i hjulen för träning. Ungefär två veckor före jag skulle springa maraton blev jag jätteflunssig, trodde att nu skräpades alla mina planer, men då väl dagen kom var jag i toppen skick och kände inte av några krämpor.

Om du far till HCR med inställningen att du har roligt och ser hur det går, utan någon som helst press, så kommer det att gå hur fint som helst. Om det bara är möjligt tänkte vi ta hela familjen med och komma och heja, har flera bekanta som springer.

Lycka till, vi ska tro att allt löser sig ännu!

Pia sa...

Har du använt dig av en näskanna? Själv tycker jag att nästäppan släpper otroligt mycke fortare och använder den vid minsta lilla kännelse av snorighet i förebygande syfte! Hoppas du lryar på dig snart. Så typiskt att bli sjuk just före eller just då man har något viktigt program...

Michaela sa...

Tack för snälla kommentarer!

Och du har nog säkert rätt Jill. "Ha roligt och se hur det går." Jag var bara så inställd på att jag sku vara i sånt skick att det sku vara ett någorlunda smidigt och trevligt lopp (för vi har också Sanders 2 årkalas nästa dag). Nog tungt, men ändå ok. Men jag märkte själv också idag att jag surat alltför mycket över det på sista tiden. Har lite svårt med besvikelser...

Och det är säkert för att jag har dragit ut på länk för tidigt som jag mår såhär. Förr har det funkat så att jag sen blivit bra när jag kommit ut och iväg men dehär gångerna har jag bara blivit värre. Så nu ska jag bara vila och inte träna nåt tills det faktiskt känns ok. Och om det inte sen känns ok om 2 veckor så blir det inte av (och 66 euro far i roskisen) och om jag inte hinner på ens 1 länk före det så försöker jag bara mitt bästa.

Och oj vad skönt det är att nu ha en plan och kunna lägga det negativa bakom sig. Ska nu tänka positivt!

Och oj vad spännande med eventullt halvmaraton besök för er! Följer hela tiden med din blogg men har inte haft nåt att kommentera.

Pia: Näskannna har jag aldrig provat, borde kanske det. Har också funderat på om det är vårtrötthet jag har men är ändå pigg i huvudet och vid ansträngning blir jag helt anfådd så det måste nog bara vara flunssa, googla lite och lästa att det helt normalt kan hålla på i 2 veckor. Galet ju! Borde inte ens försökt fara på länk före jag var helt energisk och bra.

Jill sa...

Michaela, bra med positivt tänkande. Skiter det sig så skiter det sig, fast jag vet precis hur det känns med bortkastad avgift. Du får sikta på något mindre lopp nästa gång, som inte är lika dyrt :)

Michaela sa...

Jill: Och inte sku dethär ju ens varit så dyrt om jag sku ha slutfört min anmälan då jag börja nångång i december... Men resonera som så att jag då får tag i tränandet, och det fick jag ju så det var ju som en 1 månads gymavgift.