onsdag, mars 12

Hemma

Och så var vi i Lojo igen. Resan sku inte ha kunnat gå smidigare. Barnen vakna i bra tid på morgonen och vi for mot fältet exakt 8 och klockan 9 var vi igenom check-in, säkerhetskontroll och passkontroll. Planet lyfte i tid 11 och vi landa i Finland kvart före 5 (kvart före 10 på kvällen thai tid). Sander var gnällig idag igen på morgon och inget var bra och under incheckningen for de runt som yra hönor och jag höll ren på att måla upp skräckscenario i huvudet, men själva flyget gick som en dans. 11 timmars dagsflyg är ju jättelångt men en gång (efter 2 timmar) fråga Arthur hur långt det är kvar. De har pysslat 1 gång i var sin klistermärkesbok och resten av tiden sett på film från datat (det finns strömuttag) eller från skärmen eller spelat spel på skärmen. Arthur var vaken hela resan och Sander sov i en timme sådär 4 timmar in i resan, han somna under en film. Det enda som var synd och lite oroande var att Sander efter vilan fick så ont i magen, säkert av ett äppel han åt som mellanmål. Han fick luft i magen och det kom inte riktigt ut. Efter det mådde han inte riktigt bra i magen men åt i nåt skede nudlar men spydde upp allt 2 timmar före vi landa, men då satt också Micke med honom och det mesta hamna i påsen. Jag såg en film och en 45 minuters serie och spela sudoku på skärmen. Skillnaden från ifjol var så otroligt enorm!

Sen landa vi i ett varmt och soligt Helsingfors och barnen tuppa av före 6 i bilen påväg hem och inget i världen får dem att vakna mera, så imorgon klockan 4 är vi senast vakna. Men vi har tid att återhämta oss. Jag har ingenstans bråttom, bara att hitta jobb och barnen ska ti dagis först på tisdag.

Och Arthur tyckte det var blä med sockor och byxor och han sku imorgon flyga till Thailand igen.

Jag fixa ihop morgonmål på rummet: Yoghurt, semlor med smör och skinka, vattenmelon och honungsmelon. Mina kära barn åt lite yoghurt och nån melonbit. Nå iaf var jag mätt.

Pajaser utanför rummet
Arthurs transformerleksak han fick igår.Inga kommentarer: