måndag, mars 10

Med på resan till barnen

Pysselböcker, tidningar, pennor, sax, bilar, spelkort och sovnallar

Arthur har åstadkommit konstvärk. Tjuvarna hänger i lampan och kisar och kakkar på supermannen. He, he, he. fast jag skratta nog när jag såg den för han hade helt själv kommit på det.


Om mina barn inte har nåt att göra söndrar de hotellrum eller kräver full uppmärksamhet av vuxna och då är allt ett ständigt kaos (och jag har lite svårt med kaos). Så jag tar med mig saker barnen kan sysselsätta sig med på resan och i rummet och det kan hålla dem lugna en stund. Eventuellt.

Arthur tycker mycket om att rita så jag hade med ritark och pennor. Jag har också med saxar för att klippa (och det kan nu annars också behövas). Sander tog med 4 bilar och Arthur 1. Arthur hade med en turtles och så hade båda med sovnallar. Uno junior är med och också ett riddar/drakkortspel. Sen har jag med 3 böcker och några tidningar som nattsaga och så har jag några pysselböcker per barn med. Sen har jag ju också med min lilla skrutt laptop som är långsam och trög och irriterande men från den kan man bra se filmer eller serier. Det finns kanske 10 filmer och lite chuggington och shaun the sheep.

Sen köpte vi här ämbar och spadar för stranden men barnen har också haft roligt med vattenflaskor i havet. En för stor snorkel fick Arthur och sen hitta vi billiga legoturtlesar som åka skateboard så det fick dem med. Och en transportbil med små bilar (varav hälften ren är sönder) åt Sander och nån sorts transformersak åt Arthur. Imorgon i Bangkok ska vi ännu se om vi hittar nåt eftersom priserna (och kvaliteten!) är nåt helt annat än hemma.

Inga kommentarer: