onsdag, mars 19

Och en onsdag

Tiden räcker ju inte till fast jag är ensam hemma och barnen är på dagis. Och eftersom det är så att jag faktiskt har fullt upp så har jag inte ens så dåligt samvete över att de är på dagis när jag är hemma. Och jag tror att jag ska sluta ha det helt och hållet, det är inte på nåt sätt dåligt för dem där. Arthur är helt eld och lågor över dagis och vill inte hem och väntar så på att fara. Sander hade igår mjuknat upp och idag när han såg att "hans" tant också var där så blev han så glad. Dessutom diskutera jag igår med en av Sanders skötare och han funkar fint där och verkar bekväm. Så allt är bra.

Och jag har haft en värderare här och väntar nu på nästa. Sen fick jag veta att jag troligen nästa måndag får mitt betyg. Sen har jag talat med doulaverksamhetens ledare eftersom jag igen denna förlossning vill ha med en doula (och det finns tydligen ett stort behov för doulor så om nån är intresserad av att vara doula så kan man kontakta folkhälsan, jag tänker gå med när denhär babyn är född). Och sen har jag ju städat. Och måsta fixa på mitt slutarbete eftersom jag hade skrivit att Linn Jung är min handledare... endast förnamnet var rätt i det påstående. Och jag skrev det ju 2012 men ren då var jag helt bloggförstörd.

Och så ska jag städa mera. Ska ha ut dethär snabbt till försäljning (fast priset verkar bli alltför lågt för att ens ge tillbaka vad vi betala) och då ska det inte finnas nåt extra skrot nånstans.

Och just nu börjar jag känna mig vuxen. Vuxna beslut och svåra beslut och osäkra framtider.

Och ännu. Mina barn har inte blivit resetraumatiserade av långa flygresor. Arthur vill så gärna till Thailand igen för att få åka flygplan länge och se på film. Sander vill nu annars bara tillbaka till Thailand, han sku fara genast igår och ville så gärna, så gärna. 

Inga kommentarer: