söndag, september 6

37+0

Nu anses jag och babyn då vara fullt gången, så nu kan jag på allvar börja önska att den snart kommer ut! Den ska bara lägga på sig fett nu under den sista tiden. Hoppas den kommer snart, nästa måndag, den 14e sku vara bra. Är otålig!

Min mage ser inte alls ut som om det snart sku vara dags, nån släkting kommentera att det ser ut som om jag ska föda i december. Håller med, och tur för mig. Den enda okända som kommenterat att jag är gravid var en kioskförsäljare när han sa att det är bäst att jag inte köper en billig shoko vars bäst före datum gått ut eftersom jag är gravid...

3 kommentarer:

Soffi sa...

Jeps. 37+0, så e ungen färdig liksom.. :D Ivar föddes i vecka 37+2.. Nog va han färdig att komma ut, men liten.. Hoppas allt går bra, önskar jättemycket lycka till!! =o)

Michaela sa...

Föddes han helt av sig själv då, eller sattes förlossnignen igång på något vis? Hur stor var han?

Soffi sa...

Alltså. förlossningen sattes igång med hjälp av såntdär dropp på grund av att jag hade raskausmyrkytys. Vattnet gick efter 3 timmar av droppet å på eftermiddagen började värkarna sätta igång.. Men efter nästan 24 timmar hade det ändå int sen hänt tillräckligt, ja va öppen endast 4 cm så det blev kejsarsnitt. Ivar va 48cm lång å vägde 2760g när han föddes :)