tisdag, september 1

Läkarbesök v. 36+2

Jaa, smartare av besöket blev jag inte. De finska termerna och okunskapen om vad som egentligen ska hända är väl orsak till det. Men det som läkaren påstod var att babyn hade fixerat sig med huvet neråt, liksom att den sku ha sjunkit ner, mitt sf mått var också samma som för 2 veckor sen så hon tyckte att det också tydde på att det var så. Vad det här betyder blev lite oklart för mig. Hon sa nåt om att förlossnigen kan gå snabbare, eller så var det nåt annat som KUNDE gå snabbare. Jaa... Bli klok på det. Hon uppskatta, helt bara genom att känna, att babyn nu sku väga 3,1 kg så det blir nog isf en tungviktare som jag också tror. Jag och Micke är faktiskt stora mänskor.

Kohdunsuun (som jag inte ens vet vad är på svenska) hade mjuknat, men var inte mjuk, och hade blivit lite kortare, men var fast. Jaa, av dethär fattar jag typ noll. Men helt normalt var det. Sen konstatera hon att jag också är tillräckligt stor där nere och att den ryms bra ut.

Allt annat var också bra. Hade igen lyckats gå upp 1,5 kg på två veckor men nu har mina händer också svullit upp, så lite vikt kanske är av svullna (hoppas!). Hon sa att det är helt normalt och bra med lite svullnad om blodtrycket inte var högt, vilket det inte var, för det var något hormon som behövdes för förlossningen som gjorde det.

Ja, så inte hjälpte det mig säga om han tänker komma före eller efter den beräknade dagen. Men för att nu vara på den säkra sidan tänker jag före jag går in i nästa vecka packa färdigt kassen som ska med till sjukhuset, för det kan ju sen hända när som helst!

1 kommentar:

Jen sa...

Det skulle vara bra.
Usch :S haha :D