måndag, september 21

Fina fester

Igår när jag satt och fundera på saker att göra för denna vecka kom jag på att vår bröllopshemsida kanske försvinner i något skede, så nu har jag copy pastat den i word och ska spara den nånstans var den inte försvinner.

Vi hade nog så härligt bröllop. Kan bara inte komma över det. Dopet vi ska ha, troligtvis i november, kommer nog inte att bli något magnifikt. Är väldigt trött på att ordna fester, sku bara villa ge namn åt ungen och skicka in pappren till magistratet och där var det! Men nej, min man, barnets far, vill att barnet ska höra till kyrkan och alltså ordan dop. Ja sku ju kunna köra över honom för om föräldrarna inte kan komma överens är det mamman som bestämmer, men det sku ju inte vara snällt... Så dop blir det väl. Och med min stora närmaste släkt och våra närmaste vänner blir det väl inget litet heller. Ja, men först måst nu ungen komma ut. Nu! Snälla!

2 kommentarer:

Jill sa...

Jag tittade lite igenom er bröllopsida. Idén med upplevelse-gåvor är helt underbar! Om du inte har strikt copyright på den tror jag att jag snor den idéen.

Michaela sa...

Det passar utmärkt!