onsdag, september 16

Rådgivningsbesök v. 38+3

Ja, nu har jag hoppeligen (önsketänkande!) varit på sista rådgivningsbesöket före babyn kommer. Sannolikheten är liten eftersom jag har insatt rådgivningsbesök nästa tisdag. Men jag hoppas... inga tecken dock på att något snart sku hända, men vet ju inte ens vad tecknen är, så.

Ja, allt var bra med mig och babyn! Babyn sov igen fast hon klämde och kände och hörde på hjärta (mellan 140-150 slag), han (hon) är en sån kvällsbaby. Mellan 8-10 på kvällen bökar han så otroligt massor, det är som bergochdalbana i magen i 2 timmar, resten av tiden är han rätt stilla och gör mig orolig. Fick också förklaring på de knaxande ljuden som kommer från magen under hans böktider, det är troligtvis lederna. Denna vecka hade jag gått upp 250 gram, så det var bra, totalt har det ren kommit 10,5 kg till på mig, så nu får han snart lov att komma ut så att det inte kommer mera.

Jag idag. Fotot är på (med?) flit fel väg eftersom min mage och jag ser dubbelt mycket större ut om jag svänger på fotot... Och min fotograf hade farit iväg till skolan.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Spännande tider du lever i :) Jag är idag gravid i vecka 39+2 och har inte heller känt några tecken på att det snart sku vara dags. Börjar bli lite otålmodig.
Lycka till med allt som du också har framför dig :)

Michaela sa...

Tack, tack. Faktiskt spännande tider! Och otålig är exakt vad man är nu ren, undrar vad man är om man ännu är i v. 41+3 eller nåt sånt, då är man väl helt galet otålig.