tisdag, september 8

Rådgivnignsbesök v. 37+2

Allt är ännu bra. Sf-måttet är på samma nivå som för 4 och 2 veckor sen, 31 cm, men det är för att huvet sjunkit ner. Blodtrycket helt ok men vikten hade stigit med 1,7 kg på en vecka. Vägrar tro att jag ätit så mycket mera, kanske lite för många shokomuffins, men har sen ätit mindre annat, men å andra sidan är det helt normalt att vikten varierar på slutet. Fick också förklaring på varför jag emellanåt får så hett och svettas som en dåre, det hör till slutet av graviditeten!

Såhär liten och rund är min mage. Fotot är ju inte det bästa, men enligt Micke är det helt toppen och han vägra ta flera, så jaa... De blåblommiga soffdynorna är ännu "under construction" och ska få blått tyg på sig, så har inte så dåligt färgsinne.

Just nu lutar det åt att jag slutar Hanken kursen, eller låter bli att fortsätta, och vilar idag, är ju också lite snuvig. Dessutom har vi besök av Jigi och mamma idag, så sku kunna gå å shoppa lite babykläder på eftermiddan. Vi har nästan inga. Och det är sant.

2 kommentarer:

hemmahannah.papper.fi sa...

Fin mage! Själv gick jag upp en hel del de sista veckorna men det visade sig vara mest vätska, det har en tendens att samlas på slutspurten så ta det lungt bara och ät chokomuffins bäst du vill. :)

Michaela sa...

Ja, tack för det! Härligt när nån annan ger en lov att äta, då känns det inte alls så "dåligt".