torsdag, september 10

En dag som mammaledig 1

Efter en månad har vi hoppeligen en baby, annars efter 1 månad och några dagar. I alla fall. Jag skall börja med en "serie" i bloggen, som kommer varje månad, där jag fotograferar och redogör vad som händer under en vanlig dag i mitt liv. Den första dagen är idag. En dag som mammaledig utan baby.

My day so far:

- 7.20 vaknar

- 7.30 stiger upp, äter järntablett och pilttiburk, läser hbl och andras bloggar- 8.30 Morgonmåldsdags. Häller upp Lidls branflakes, skivar banan och öppnar kylskåpsdörren. Kommer på att mjölken är nästan slut, det fanns kanske 0,5 dl (räcker inte ens för att täcka flingorna). Äter det slutligen med blåbärssoppa, helt ok. Äter också en smörgås.- 9-10 syr jag ett ovantåg till mammalådan. Kom på att det kanske är skrämmande för babyn att sova i spjälsängen från början, som vi först tänkt, så nu får han sova i lådan som är insatt i spjälsängen. Täcket är från H&M, så sött så jag kunde inte motstå det, och det är den enda filten/täcket som vi köpt, så...


- 10-10.15 Sorterar tvätt och sätter tvättmaskinen på. Städar wc:n.

-10.15-11.15 Mys med Micke och dusch.

-11.15-13.00 Läste bok i sängen och sov i ca 1 timme.


13-13.15 tömde diskamaskinen.

Nu bloggar jag och ska snart äta.

2 kommentarer:

Jill sa...

Kul grej :) Äter du piltti till morgonmål? Är det babyn som ger cravings eller brukar du alltid äta barnmat?

Michaela sa...

Orsaken är egentligen järntabletten. Spyr om jag tar den på tom mage som man borde, så därför äter jag en piltti som innehåller c-vitamin och då suger kroppen i sig järnet bättre. Den går lätt ner och är god. Och jag har nog faktiskt tidigare, i högstadiet och gymnasiet ätit dem. Fruktburkarna är jättegoda och snabbt mellanmål!