onsdag, april 16

Igår, idag, imorgon

Igår var vi och titta på ett hem som kändes rätt. Absolut inte färdigt och inte nåt som var i min smak, t.ex. med wc från 1983 och träfärgat paneltak. Det är mycket större än vad vi tänkt oss, 136 m2, men supernära motorvägen och nära skog och väldigt lugnt. Och hemmet var rymligt och perfekt för oss. Har nu läst om silppuava wc och det finns plats för sån i badrummet och om man bara installerar sån så behövs inte hela badrummet remontas, och då sku vi ha 2 wc:n (vilket är ett måste). Sen sku ju köket måsta remontas, alla innertak målas vita och wc:n remontas. Men inget har aboslut panik och där kan vi båda se vår familj bo och också för en längre tid. Sku vara super, får se vad de blir av det. Men ja. Nu vet man ju när det känns rätt och när det inte gör det och då har det ingen skillnad vad man funderat före och om det är hus, gård eller läge som är viktigast.

Idag har jag sett en bugaboo buffalo vagn och jag är lite, lite avundsjuk. Sen träffa jag också en supersöt baby och en jättetrevlig mamma som tog kontakt genom bloggen. Jag uppskatta det massor, jag gillar så att träffa nya människor och att prata. Mina barn tyckte också om att prata och de sku nog ha kunnat prata non-stop. De har berättat om dagis och om lekar och visat kläder och vad inte. Men det är ju sällan vi träffar andra svenskspråkiga vuxna så det kan ju bero på det, eller så börjar de bara ta efter mig.

Imorgon ska vi fara till lande och vara där hela påsken. Jag har tvättat dynor och lakan och handla en massa mat. Fasar ren för morgondagens packning för det är så massor som ska med första gången. Men ska bli skönt. Lugn och ro och frisk luft och vårväder. Sen ska jag också läsa Ikea kökskatalog som mamma hämtat åt mig idag därifrån. Och så kan jag börja planera drömkök fast det är väldigt långt ifrån klart att jag ska få planera ett sånt. Drömma kan man ju alltid och så är det ju bra att veta vad man vill, jag är ju rätt otålig och saker kan gå snabbt.

Och i övermorgon är det 12 veckor till beräknad dag för baby nummer 3. Ofattbart!

Och just nu är mitt stora dilemma att ska jag se på Greys anatomi på fyran eller toisen kanssa på tvåan. Jag har helt fastnat för Toisen kanssa men trott att det kommer på lördagar och mest tittat på den från areena. Greys anatomi är jag inte så fast i men idag är det väl bröllop och det är ju alltid roligt. Svårt dethär.

Inga kommentarer: