tisdag, april 8

Smuts, teckningar och risotto

Igår gick vi till skogen efter regnet och så fick jag ett samtal i skogen och barnen hitta ett strot fallet träd och börja klättra under rötterna. Lerigare barn har jag aldrig sett. När jag sprang in efter kameran passa Sander på att tvätta sig i vattenpölen... Men den begagnade reimatecen är super för den släppte inte in nåt vatten.


Så nöjda barn! Arthur vill idag igen till skogen. Och vår tvättmaskin tvätta allt rent tills idag och det hann bra torka över natten.

Arthur har ritat en bild för varje familjemedlem och skrivit namn och hur gammla vi är. Jag har nog sagt siffrorna och bokstäverna från köket och de är så härligt vinksin vonksin.

Min lunch idag. Rester från gårdagens middag. Mat så i min smak att det inte går att förklara. Älskar det! Och dethär ska jag satsa på när jag ska försöka amma. Massa energi och bra fetter från avokadon. Salladen var bara tomat, paprika, basilika, citronsaft och olja.Sid 110 i rutiga kokboken. Superenkelt och snabbt.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Ammar du? Vem?

Michaela sa...

Nej, nej, nej (fast i och för sig är det ju inget fel i att amma en 3 åring) Måste kanske omformulera mig... Jag förbereder mig inför min eventuellt kommande amning och mina två förra amningar har gått dåligt med mycket hungriga barn och sen har jag hört att bröstmjölkens konsistens varierar mycket mellan kvinnor och denhär sista gången har jag tänkt satsa på den föda jag intar för att se om det på nåt vis sku ändra saker. Så det är liksom förberedande för mig. Försöker ren nu börja se vad som sku vara bra föda. Tänker mig mycket nötter och frön och oljor och avokado.