lördag, oktober 3

Dag 9

Här går dagarna framåt i snabb takt. Inatt sov lillkillen faktiskt rätt bra, efter att han varit vid bröstet i halv timme - timme tog jag honom tätt intill mig i sängen och gav tutten och sen somna vi båda in. Men är helt otroligt trött ändå!

Idag har "murrmurr" (mormor) och också morbror plus sambo varit här. Mamma var här i nästan 5 timmar och det var helt härligt. Jag for också till Myyrmanni och shoppa lite. Hade haft killen vid bröstet megalänge före det och han hade nästan inte sovit alls på dagen och jag var bara borta 1 timme, men oj vad jag var orolig för hur de hade det här hemma. Micke har varit på scoutförläggning idag. I myyrmanni shoppa jag amningsbh, salva för bröst (jaa, kan inte se på bröst som något annat än mat för tillfället och har i och med det ingen skillnad vad jag skriver om bröst eller var jag visar dem) och lite mera tuttar. Hade på mig pre-graviditetsbyxor och oj vad tight de var. Min totala viktuppgång blev väl på omkring 11,5 kg.

Ikväll ska vi bada killen. Han är ren 9 dar och har ännu inte varit i badet. Not too good. Tror också att han blir lös i magen av att jag äter shoko, så får ta en liten paus med det. Bläh!

Inga kommentarer: