torsdag, oktober 29

Härligt paket

Har lite egen tid nu när Micke är i skolan för såhär sover ungen på matbordet. Halaren är ett av höstens loppisfynd och borde inte vara alltför varm.
Vi var till moron till posten för vi hade fått paket som vi inte visste var. Det visade sig att det var från Schweiz av min kompis Olivia som gick i samma skola med mig när jag var som utbyteselev i Ecuador. Det var världens härligaste paket. En härlig nalle som spelar en godnattvisa när man drar ut lilla nalle från stora. Så sött!Och godis åt föräldrarna... Så härligt!Såhär tycker Arthur om att sova! Men på mamma funkar det inte mera, då söker han bara bröst.

Alla fråga hur det kändes att vara gift och det var ju inget speciellt för förhållandet, men dethär med barn är en helt annan sak. Som tur har vi redan varit 4 år tillsammans och är säkra på vår kärlek och förhållande och är villiga att satsa på det, för just nu är nog vårt förhållande så på autopilot. Missförstånd, irritation och nästan ingen tid för bara oss. Men det är så kort period i vårt liv så jag är helt 100% säker att autopiloten styr det fint. Men snart ska vi nog fixa bara vi-tid.

1 kommentar:

Jen sa...

Men att fiilis fiilis. Vi syns på lördag :D ! Skall bli dunder roligt.