tisdag, oktober 13

Sover ute. Skönt!

Efter ett stort morgonmål, en promenad i det kyliga vädret ser det nu ut såhär på vår balkong:


Vi har vagnen nere i cykelkällaren och bär bara upp kassen. Min smarta mamma kom på att vi med stolar kan föra ut honom så behöver man inte genast börja klä av honom när man kommer in så att han vaknar. Är bara lite orolig att han får kallt när han inte har något skydd kring huvudet så all kall vind kommer in...

Vilket betyder att jag har lite ro att äta, blogga, ladda upp foton osv. Det enda negativa är att vi inte har något babyalarm än(får det snart), så måste hela tiden springa och kolla att han inte gallskriker där ute.

Fast jag hela tiden varit ganska sådär inte oroande över honom, så märkte jag ändå idag att jag lätt ger honom bröstet när han skriker, fast jag vet att han inte är hungrig, men på det viset blir han nöjd. För det värsta jag vet är när han skriker. Uj.. Men märkte idag att det också går att lugna ner honom på andra sätt (bra med tanke på om man är nånstans och inte kan börja erbjuda bröst just där, men det funkar ju förstås inte om han påriktigt är hungrig) och att han kan somna fast han inte somnat in vid bröstet. Kanske vi snart kan få honom i egen säng. Väntar.

Ja, dethär var igen yrt, men väldigt intressant för migsjälv efter några år när jag inte minns nåt av denhär tiden.

Inga kommentarer: