tisdag, mars 30

6 månaders rådgivning

Idag var det rådgivningsdags. Första gången Micke inte kunde komma med, och första gången Arthur fick spruta i båda benen. Han fick finip och svininfluensa. Imoron är sista dagen för svinisvaccin och jag resonera som så att om han mot förmodan sku bli sjuk på hösten och får nåt fel så ångrar jag iaf inte att vi inte gav det. Och det kan ju vara bra i framtiden mot nåt annat med.

Stor pojke är han å. Mitt dagsgödande märks. 8865 gram stor (nästan 1 kg till) och 71,3 cm lång (2,5 cm till). Längden hoppa till nästhögsta kurvan men vikten var vid noll om jag nu fatta rätt. Arthur är så gnällig i slute så vet inte riktigt. Skyddsreflexerna åt sidan och fram var bra och annors va också allting bra, lite överraskad var hon över att han stod i krypposition och kunde ta sig framåt genom att kasta sig. Speciellt när han försökte äta upp blodtrycksmaskinen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Arthur är nog helt jättesöt!

Han skrattar eller ler dessutom på nästan varje foto, så han måste nog vara en ganska lycklig baby! Du tycks ha lyckats ganska bra hittills med andra ord! :)

Det är alltid skoj att läsa om era eskapader när man sitter i bibban och får ingenting till stånd med gradun :)

Ha det bra!

Malin

Michaela sa...

Han älskar kameran så tror att det är därför han är så glad! Nä, men oftast är han nog nöjd.

Lycka till med gradun och trevligt att kunna ge lite bort-från-gradu-tid åt dig