fredag, mars 26

Getingsjakten

Okej, dagen blev väl lite bättre efter den tråkiga starten. Vill nu ännu bara klargöra att vi inte har din och min mat utan det mesta är nog vår mat. Men vi har endast en gång tidigare haft bagels bröd hemma så då är det ju speciellt och då ska det delas jämt. Nåja. Jag var lite löjlig. Och Micke ska köpa ett nytt paket åt mig på vägen hem.

Idag var vi på babypoesi. Arthur blir nog ingen poet, tror nog på någo mera aktivt. För stilla ville han inte vara. Ett så otroligt nöjt och glatt energiknippe var han. Och det fortsatte här hemma. Ända tills jag, världshistoriens mest misslyckade idiot mamma lyckades bränna honom med hett vatten. Han var lite gnällig och tog honom i famnen och så hällde jag in frysta fiskbitar i soppan och förstås stritta det ju på honom. Och han tjöt av smärta. Fan vad jag hata mig själv då. Hur kan man göra nåt så dumt åt det finaste man har?!

Jakten av getingen idag då när allt ännu var bra:






Men sladden var ju så mycket roligare!

Kryper gör han inte ännu. Han kan sätta en hand framåt och ännu hållas uppe men sen när han sätter nästa så faller han ihop. Sku vara kul å veta om han snart börjar krypa eller om han först gör det efter 3 månader. Om han gör det nu måst vi faktiskt börja göra hemmet lite säkrare.

Inga kommentarer: