tisdag, september 14

En vanlig dag

Förmiddagen spenderades på ett fullpackat familjecafe på familjecentret. Så roligt när där är mycket barn och så roligt att se Arthur superbekväm och självständig där och ännu roligare att se hur bra barnen kommer överens. Om det andra barnet vill ha skeden så kan de ena barnet bara ge det och ta nåt annat.
Sen sov Arthur i vagnen och under tiden gick jag i Arabia köpcentret. Gick in i en vitaminbutik och fick höra att jag borde äta massa vitaminer, åt en sallad på Robert's coffee och köpte mellanmål. Arthur vakna passligt i skolan, fick mellanmål, jag träffa bekanta och Micke tog över och jag gick på föreläsning.
Var hemma halv 6 efter en snabb butikstur och börja sen laga vispgröt och morgondagens mat. Mata Arthur med gröt, busa lite och natta.
Arthur ha nu senaste kvällarna inte kunnat somna i ege säng, han är så lessen, så han ha somna i famnen, och sen har han börjat gråta världens lessengråt efter 20 minuter och har måsta sätta honom i vår säng. Han är så glad och söt på dagen så förstår inte riktigt vad som är fel, för han verkar ha nöd på riktigt.

Det var den dagen.

Inga kommentarer: