lördag, september 25

Kalsfirande

Sötaste pojkarna i hela världen. Och mina!
Arthur fick en massa silverfärgade paket som mamma fick hjälpa öppna. Och mamman ser ut som en dåre.
Förutom att mamman är dålig på att dekorera så kan hon inte stava sin ende sons namn. Hon fundera på vem som gett ett namn med 2 R men var ändå lycklig över att det bara var 5 boksvtäver, ja, tills pappan konstatera att nåt är fel. Kakan var iaf jättegod, passion-mangomousse mellan shokobotten.
Arthur tyckte om och åt en massa mousse. Sen åt han å en massa pestopastasallad men på dagen hade han inte ätit nästan nåt. Han måst ha varit nervös :)
Och ännu mera paket fick han. Och bara roliga saker: böcker, träpussel, en klosslåda, badleksaker och en skjorta.

De enda missödena var när Arthur blev sockerfull och lyckades slå sig så blodet spruta ur näsan och hans och min skjorta blev blodit, men det gick snabbt över som tur.

Men idag är det min tur. Borde egentligen ligga i sängen och vänta på att bli uppväckt med moronmål på sängen men min söta familj sover så länge. Sen blir det brunch på dylan med en mängd trevliga människor å på eftermiddagen kommer mamma, hennes kusin (de far till Turkiet idag och vi får bilen) å min bror. Å vi ska äta ännu mera kaka å Arthur får säkert 1 miljon paket. Nu ska ja smyga tillbaka i sängen å låtsas att jag inte vaknat.

1 kommentar:

Jill sa...

Grattis på födelsedagen, både till mor och son!