söndag, september 5

Söndagsprogram

Fick lite dåligt mammasamvete när vi mellan mellanmål och middag bara varit inne och jag hade fixat mat och varit vid datan och Micke likaså. Förstås busa vi emellanåt med honom och lekte lite men tyckte det verka så tråkigt. Så vi gick ut igen. Denhär gången till butiken, utan vagn. Sku bara köpa ägg och bröd. Arthur ville också köpa en massa, allt på Arthur höjd, såsom gurka, proteinstänger, bröd, tvättmedel, vykort, och sen när jag sku betala sku han smita ut så jag måste springa och ta fast honom. Väntar på att förståelsen ska infinna sig.
Han är så facinerad av alla fordon, pekar och grymtar. Taxin, lastbilar, bussar, bilar, tåg, cyklar. Är alla barn så eller är det en pojkgrej, eller Arthur grej? Hundar är också så kiva. Vi tala igen idag med en. Det är så bra sysselsättning att bara gå ut och gå, alla får frisk luft och Arthur tycker det är så spännande.

När vi kom in var Arthur hungrig. Så hungrig att han gnällde genast vi gick ut ur köket. Jag önskar ju att Arthur snart sku lära sig äta själv, så jag uppmuntrar skedanvändande. Nu har vi kommit så långt att han förstår att sätta skeden i maten, men istället för att mata sin egen mun matar han borde. Och efter det sätter han den i munnen. Och ibland far handen in, fast det inte är tillåtet, och sen ser det ut såhär.
Resultatet var att Micke tog en lång dusch med Arthur. Och nej, jag kan inte fota något annat än Arthur. Allt annat är ju så tråkigt.

Nu har jag och Micke ätit upp ett paket kräftor i rekordfat. Det var megagott. Och imorgon har jag lång skoldag. Kommer att sakna Arthur sååå

Inga kommentarer: