tisdag, oktober 26

Arthur 13 månader

Vi har en härligt bestämd man som gillar allt som rör sig. Här läser vi bok om grisen vill och vill inte och bussen, damsugaren och plogbilen är bäst!

Arthur blev 13 månader på söndag och för att minnas bättre hurdant mitt lilla troll var nu, så är ett blogginlägg perfekt.

Arthur äter 5 gånger per dag och sover 1 gång på dagen, oftast 1,5h, ibland längre. Han går och sova för natten mellan 8-9, och så stiger han upp sådär 8. Somnar själv gör han inte. Oftast sover han största delen av tiden mellan oss. Han gillar mat och vill alltid äta, han blir nog ännu oftast matad om det inte går att äta med händerna. Speciellt gott är majs, morot, tomat, grynost, banan, vindruvor, mandarin, russin, naturell yoghurt (med musli), grynost, fil, äppel, pasta.

Han tycker om när man läser böcker åt honom och alla leksaker som spelar sånger. Han älskar att dansa och tvinnar runt, runt, runt, eller gungar. Så sött. Han tycker om att vara ute och promenera och studera och sen gillar han att vara på familjecentret. När man ber att få en puss så sätter han kinden till och vill ha en puss. Han har äntligen börjat vinka och vinkar så glatt när det är hejdå

Han har 13 tänder igenom och han bits hela tiden, fast vi skriker nej och aj och allt. (Tips tas gärna emot!). Hans atopiska hy börjar märkas igen och benen är rätt röda och kliar. Han har tutt när han sover och sen ibland när han slår sig. Pottan har vi en lite paus med efter sjukan och före flytten, och tygblöjor har vi också paus med för de skrapar upp hans ben ännu mer. Han har kort tålamod och om inte nåt genast går som han vill så tjuter han efter hjälp.

Det var vår pojke det. En så härlig liten individ.

Inga kommentarer: