söndag, oktober 31

Störande!!

Vi kommer att måsta köpa en ny vagn och det är inte alls roligt. Allt på grund av sensorn i hissen. När Arthur är vaken och sitter är det inget problem, men när han sover och vagnen är i liggläge så går det ej. Vagnen ryms in i hissen men sensorn piper och dörren går inte fast så man måst lyfta upp ryggstödet så att man får vagnen in ännu sådär 2 cm, förbi sensorn. Och det är inte okej. Speciellt inte sen om vi använder den för nyfödd också och har en påse inuti, då går det ej att böja. Så nu försöker jag hitta en kort, kort lite kombivagn. Tips?

2 kommentarer:

mjau sa...

Månne ni inte vill ha en såndär Phil&Ted för två barn, när Arthur ändå kommer vara så liten när syskonet kommer? De verkar så smidiga tycker jag, och lär vara väldigt små också som ihopfällda dvs man behöver ingen resevagn heller säger folk.

Tog en stund för mig att vänja mig vid idén att barnen sitter ovanpå/bakom varandra men verkar nog ändå ganska klokt i stadsmiljö, när man ska rymmas in i spårvagnar etc...

Härligt med Hagnäs förresten, där skulle jag gärna bo!

Michaela sa...

Jag har nog funderat på dem, men tycker att jag itne sku se nåt barn ordentligt i den. Men praktiska är de ju, men vår hiss är helt säkert för liten för en sån också... Suck. Måst väl börja kräva hissbyte i huset :)