fredag, oktober 1

Fullt upp

Jag har varit rätt energilös denhär veckan. Har haft massa program och samtidigt haft lite hosta och sådär tungt att andas och nu blir det väl flunssa snart, Arthur verkar ha samma. Har haft många deadline för arbeten, har haft föreläsningar, haft rolig mammaträff hos oss, varit till Ikea, tjafsat alltför mycket med Micke, egentligen helt fullt upp varje dag egentligen ända sen måndag, inte så van vid det. Har inte orkat fundera på mat överhuvudtaget, så Arthurs ena måltid nu i 3 dagar har varit burk, själv sku jag helst bara äta sallader och smörgåsar och Micke dricker mest energidrickor.

Idag gjorde vi nåt roligt, vi tog Arthurs 1 års foton, eller inte vi, utan av Maria, vädret var helt perfekt höstigt och vi har rullat runt i löv, Arthur har ätit äppel och sen bara försökt hålla honom stilla i mera än 1 minut. Nu är jag ensam med Arthur, megalänge sen sist, Micke är i Hangö och hjälper sina föräldrar. Men saknar honom. Har tittat på våra bröllopsfoton och fotona från resan. Det var nog bara så bäst.

Dessutom har hullut päivät resa till Dubai för under 500. Måst nu bara hitta nåt hotell och sen lyckas få tag på biljett.

Inga kommentarer: