onsdag, april 20

38+1

Nu är jag här då. I veckorna +/-40. Och det är inte alls så värst roligt. Roligt joo att vi snart får träffa vårt nästa barn, tråkigt när man inte vet när det händer men endå på nåt plan måste räkna med att det kan hända när som helst. Allt måste vara rätt klart, ifall det nu sku hända just nu, men när allt är klart så har man ju inget att göra på möjligen 4 veckor.

Vi har nu allt rätt klart. Vi var till Ikea igår och köpa säng, likadan som Arthur har och den får komma på andra sidan sängen brevid mig. Men till en början tror jag sidan får vara på plats, för ifall denhär babyn sover bra själv ser jag ingen vits i att ha den som förlängning på vår säng. Måste bara bygga upp den ännu och hitta täcke nånstansifrån.

Min sötis påväg till Ikea igår, han är ett kameratroll. Han fick en duplolastbil av sin murre (mormor) och han älskar den så massor.

Jag var också idag och klippa håret, blir säkert inte av på en tid sen. Klippte det vanliga. Så kort att jag får fast det, i lager och en massa tunnande. Nån snygg bild av mig själv fick jag inte. Ser trött och uppsvullen ut, fast jag egentligen inte är nåndera.

Inga kommentarer: