fredag, april 29

Finaste ungen


Arthur provsitter babysittern. Den har varit i källaren i sådär 1 år. Nu är den jättepop. Babyn kommer säkert aldrig att få vara där när Arthur vill vara där.

Arthur med nya ambulansen.

Idag sku vi fara och wapphandla med bil, men när vi kom till bilen var akkon död (tydligen hade nån lampa blivit på inne). Sen när den blev laddat visa det sig att nåt var fel i däcket och så for den bort från oss för en stund. Så om det blir baby nu blir det taxi. Men om det blir baby nu så är det ju bra att vi var påväg idag annars sku det ha kunna bli en otrevlig överraskning mitt i sjuka värkar.

Och tillbaka till Arthur. För att jag sku kunna handla lite ifred gick Micke och Arthur för att köpa en sandlådsspade åt Arthur. Tillbaka kom de med en ambulans, en båt, ett ämbar, en kratta, en sil, två formar och en spade =) Ambulansen har ätit med Arthur idag, kört hans mat, kört överallt i huset och slutligen somna han med ambulansen i handen. Så lätt att göra en liten glad!

2 kommentarer:

Hanna - RamSamSaa sa...

Heh! Elias kusiner var och hälsa på i går och Elias fick en likadan ambulans, men en röd. Dörren gick genast sönder (och Arthurs ambulans tycks också vara utan dörr) men han har kört med den hela tiden och somnade i går med den i handen :)

Michaela sa...

De är nog så roliga! Och jag har aldrig ens sett en dörr på Arthurs så den måste ha varit borta ren när de köpte det, synd att det inte är så bra kvalitet, men det bryr ju sig inte de om.