tisdag, juni 21

Hjulskrälle

Natten gick otroligt nog bra. En miljon gånger åt han nog säkert, men somna snabbt om. Efter 5 hade han sen svårare att somna om och skrek till med typ 10 minuters mellanrum men först halv 7 blev det morgon. Helt okej det med tanke på att han typ somna halv 6.

Idag har vi haft fullt upp och dagen höll på att sluta i katastrof. På förmiddagen var det familjecenter, sen hem och sova (orka inte natta så tog enkelvagnen så Arthur fick somna i den och Sander bar jag i sjalen, dubbelvagnen går inte in i hissen så där får Arthur inte somna) och sen till Kampen parken för att träffa trevliga mammor med barn. På hemvägen var jag och Arthur och äta kinabuffet i forum och för att köpa cykelhjälm i Stadium. Och där hände det. Vagnskrällets bakhjul gick sönder. Dubbelvagnens.

Det var ju nog mitt fel. Jag hitta inte hissen så tog rulltrapporna (fast den är smal så ryms den) men jag körde in den snett på nåt vis och hjulet gav upp. Hjulet under Arthur blev helt snett och vinglit och höll på att falla av. Och det låter kanske inte så farligt, men tänk er en vild ettåring, baby i vagnkass, en mega skötväska, en kass med sandlådsleksaker, en cykelhjälm och en 20 kg vagn utan ett bakhjul. Mina händer sku omöjligen ha räckt till. Som tur hölls hjulet på någorlunda när man körde rakt så jag kom faktiskt till Hagnäs torg före det föll av totalt (tog metron och miljoner hissar). Och sen kom Micke och möta just då Arthur for runt som ett yrväder och jag höll upp andra sidan på vagnen. Men jösses om det sku ha låssa i stan, var nog så orolig. Som tur vas Sander igen en toppen unge och sov genom allt.

3 kommentarer:

Linda (Arnes mamma) sa...

Äsch vad synd! Rullstolshissen är till höger om kassorna men den infon har ni ju ingen glädje av nu längre. Annars har våra bekanta en Phil & Teds-dubbelvagn om de vill pracka på oss – men har tänkt klara oss utan nu när A ändå är på dagis på dagarna. Skulle ni kanske vara intresserade av den i stället? Vet inte detaljer men kan fråga om d behövs.

Michaela sa...

Sen när vi sku upp så fråga jag nog efter den för annars sku vi nog aldrig kommit så långt som till Hagnäs torg utan blivit i rulltrappan. Men den är lätt fixad, bara att köpa nytt hjul för det är bara hjulet som är sönder, så vi behöver nog ingen ny vagn.

Linda (Arnes mamma) sa...

Aah ok tur att det går att fixa!