måndag, juni 27

Midsommar 2011

På torsdag kväll körde jag i stormen till Lojo med två sovande barn och två tyskar i bilen. Framme vänta snälla mamma som fixat allt klart så att det bara var att bära in Arthur i sängen. Micke jobba natt.På fredagen gjorde Sander typ inget annat än sov. Han somna kvart över 7 på moron och börja väl först på riktigt vara vaken mer än 5 minuter efter 5. Åt gjorde han ju nog där emellan, men han somna genast om. Här med sin murre.
Och med mig. Den fulaste, mest slappa, värdinnan ever. Jag gick omkring i fula hemmabyxor, toppar som bara var att dra ner över brösten, ingen bh och håret i nån konstig knut. Fet är jag också. Just såndär hemmamamma som över huvudtaget inte bryr sig om sitt utseende, men det är ju jag nu. Jag har helt fullt upp utan att stressa över mitt utseende.
Vi åt rabarberpaj och drack skumpa. Jag fick en supergod alkoholfri av Anja så jag kunde också fira.

Midsommarmiddag. Sander sov i bilstolen och Arthur åt smör. Vi åt nypotatis, sillröra, äggröra, rökta fiskar och sill. Det var mums. Inte bra att jag hade efterkolls vägning idag. På lördagmorgon kom det en skur. Arthur ville grilla majs. Han har levt på grillad majs.


Som sagt. Levt på grillad majs. Hunden hade hett.


Arthur spika. Helt själv och utan blåmärken.Jag var imponerad. Micke laga dörr.
Sander sov lite igen så som han å gjort hela lördagen. Men på söndag kväll ändra det och han bara skrek om man inte höll honom riktigt riktigt nära så hårt det bara gick. Bröstet gallskrek han åt fast han var hungrig men flaskan dög nog. Han var helt som förbytt. 8 veckors kris konstatera jag sen.

"Sandlåds"lek i ferrariskor som han fick av murre.

På söndagkväll körde vi hem och båda barnen somna, sku ha varit skönt att bli där med vi hade läkare och efterkoll. Men imorgon far vi igen.

Men dethär var nog en toppen midsommar, säkert bästa nånsin, den var så lugn och fridfull och det var god mat. Okej, så fridfull var den kanske inte, sku ibland ha kunnat kasta min kära äkta hälft i sjön...

Inga kommentarer: