måndag, juni 6

Shopping

Jag hatar att shoppa, speciellt då jag faktiskt behöver nåt.

Vi har dop om sådär 2 veckor och jag behöver nåt fint. Jag tänkte mig en somrig, amningsvänlig klänning i passlig storlek. Tog med mig Sander och for till centrum. Men det var så hemskt. Hitta inga plagg, hitta inga storlekar, inget gick på mig och allt var bara blä. 3 timmar gick jag där (med lite amnings och kaffepaus) och det enda jag har till dopet är en kjol. Nog en fin kjol men vad ska jag sen ha till det. Skor sku jag ha behövt men hitta istället en väska. Och sen fick Arthur byxor.

Sku kunna anställa nån som shoppar åt mig och också provar så att jag sen bara behöver ha det på mig.

4 kommentarer:

Liw sa...

Hittar du någon så hojta, jag hatar också att handla, speciellt nu när brösten är gigantiska och gör så jag måste köpa 2-3 storlekar större på tröjor..
SV: har kört den varianten ett tag nu, men får bara nä nä och huvudskakningar till svar, när vi väl börjar röra oss hemåt är hon sur som ett bi och bara skriker väl inne i trapphuset kastar hon sig på golvet och kör sin lilla show. Blä!

kram

Peppe sa...

ni borde hänga med på bloggkryssningen, där får man en personal shopper.

Michaela sa...

Liw: Jag fick inga kavajer runt mig just därför! Och gällande ingåendet, det är väl som allt annat, om man är konsekvent och alltid gör på ett sätt (säger till och så) så till slut måste de ju lära sig och det lättar. Så hoppas jag iaf.

Peppe: Personal shopper sku vara så bäst! Bloggkryssningen å, men mina bröst behövs hemma :)

Katarina sa...

Var du o kollade bebes? Dom brukar ha jätte bra. Sen var jag e super nöjd med e missymom http://missymom.shop.wosbee.com/PublishedService?&frontpage=true

Håppas du hittar ngt :-)