lördag, juni 18

Till murre

Min mamma är nog så toppen! Hon kom och tog med den förstfödde hem till sig i Pojo för natten. Om han var enda barnet sku det kännas hemskt, han är ju så liten än, men nu är det lite skönt. Jag kan tex. baka morotskakan för dopet ifred, sova längre än till 7, äta pizza klockan 8 på kvällen och prova blomkjolen utan att nån blir hysterisk.

Och han, ja han for så gärna iväg. Hoppa in i bilen och vinka glatt hej, hej. Han får ju se hunden, hunden Jigi ( eller iiiggiii som han säger), och äta russin och riskakor i bilen, och ha sin murre helt för sig själv.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Finns det liksom ingen annan lösning? För inte kan det vara roligt att inte få sova hemma, det måste vara hemskt. Allt är ju så mycket värre på natten och kvällen.

Michaela sa...

Hehe =)

Michaela sa...

Och efter det sarkastiska hehet så måste jag nog ännu kommentera lite till.

Att vara hos sin mormor och få sova bredvid henne en natt och få all uppmärksamhet är inte samma som att vara på dagis, och det hoppas jag faktiskt att du också inser. Det är ju något väldigt positivt att barn har farföräldrar som de får och kan övernatta hos och kan hjälpa till. Och farföräldrar ser jag också som en lösning till nattdagis, kan inte barnet få vara med dem på nätterna då när det behövs?! Så jag såg nog inget problem som behövde lösas här.