tisdag, juni 7

Sommar och kopetikop

Sommar i betongdjungeln. Arthur gillar nycklar och när han har dem är han väldigt lätt att få med in, då springer han ju först och öppnar dörren. Positvit.


Sander var å lite somrig. Här tyckte han att det var tråkigt att ligga i vagnen, å jag som ju tänkt att han sku sova då, men nää.

Och så var det sommar. Skönt. Och ännu skönare sku det ju vara om man hade egen gård och nära till strand och så...

Micke var ledig idag men han fick gå och storhandla och jag gick med pojkarna på familjecafe. Jag saknar att gå och storhandla, speciellt då inte Micke alltid lyckas få med rätt varor. Han sku idag köpa saft för dopet, och kom hem med tre stycken "medicinjuice". Och orsaken varför jag nu bara småhandlar är att Sander är en oregelbunden bröstsugare och om jag sku ta honom med så får jag endå bara en kass i andra handen. Att fara alla verkar också onödigt krångligt, speciellt då bilstolen tar så mycket plats. Nåja, snart kan vi sen alla fara på harmoniska familjeutfärder till butiken (och det var sarkastiskt).

Eftermiddagen var jag igen med pojkarna då Micke klättra. Vi va ute ända tills Sander sket. Söta Sander som bara får hänga med. Han som ren blir 5 veckor imorgon.

Han är nog en sån goding. Just nu en famngoding, famnen är ju bäst! Använder ren storlek 62.

Och ännu om min förstfödde, herr kopetikopp. Han har hittat på en ny lek. Han tar fram ergo bärväskan, säger kopetikopetikopp (ett av hans tre första ord tillsammans med mamma och pappa) och så ska man sätta på den med honom på ryggen och springa galopperamde runt huset några varv!

Inga kommentarer: